torstai 1. maaliskuuta 2012

Uunipaahdettu fetasalaatti

Kuva: Ruokahommia-blogi
2 annosta

150-200 g fetajuustoa
1 rs kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
1 pieni paprika
3 aurinkokuivattua tomaattia
oliiviöljyä
1 pieni valkosipulinkynsi
mustapippuria
merisuolaa
(pieni loraus juoksevaa hunajaa)
(basilikaa tai jotain muuta yrttiä)

salaattia (vajaa ruukullinen)
auringonkukansiemeniä
oliiveja
 
Pilko feta, kirsikkatomaatit, punasipuli, paprika ja aurinkokuivattu tomaatti sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja levitä ne uunipellille leivinpaperin päälle. Pirskota päälle oliiviöljyä, purista sekaan valkosipulinkynsi ja mausta. Paahda uunissa 225 asteessa niin kauan, että fetat sulavat hieman. Revi salaatti, asettele se kulhoon ja kasaa päälle paahdetut kasvikset, feta sekä auringonkukansiemenet ja oliivit. 

Alkuperäinen resepti Ruokahommia-blogista, josta löytyy myös rosmariinikastike salaatin seuraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti