tiistai 9. heinäkuuta 2013

Tonnikalakastike pastalle



Tämä ruoka on kiireisen ja nälkäisen kotikokin pelastus. Ainekset löytyvät lähes aina kaapista, ja ruoka on pöydässä noin 15 minuutissa. Kastike ei ehkä ole mikään kulinarismin riemuvoitto, mutta hyvää ja maukasta se on.

Tonnikalakastike

3-4 annosta

(1 sipuli pilkottuna)
2 prk tonnikalaa öljyssä
1 prk tomaattipyrettä
noin 1/2 dl vettä
reilusti kuivattua basilikaa
(chilijauhetta tai -hiutaleita)

pastaa

juustoraastetta


1. Laita pasta kiehumaan.
2.  Kuullota sipuli kattilassa. Lisää tonnikala ja tomaattipyre. Lorauta sekaan vettä tarpeen mukaan ja mausta basilikalla (ja chilillä). Keitä kastiketta hetki. Tarjoile pastan ja juustoraasteen kera.

Alkuperäinen ohje on Pirkko Arstilan keittokirjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti