tiistai 27. lokakuuta 2020

Vadelmapuuropannari

Taaperon lempiherkku, vadelmilla maustettu puuropannari, maistuu myös aikuisille. Pannari sopii maitotuotteiden vuoksi tarjottavaksi 10kk iästä alkaen.

Vadelmapuuropannari

10 + 20 min

1 kypsä banaani
2 kananmunaa
2 dl turkkilaista jogurttia
2 tl ceylonin kanelia
1 tl kardemummaa
5 dl kaurajuomaa / maitoa
3 dl kaurahiutaleita (mieluiten keskikokoisia hiutaleita, pikahiutaleilla tai isoilla hiutaleilla rakenteesta ei tule yhtä hyvä)
200 g pakastevadelmia

 

Lisäksi esim:

banaaniviipaleita 
kotimaisia vadelmia
turkkilaista jogurttia
maapähkinävoita tai hunajaa

 

1. Muussaa banaani kulhossa. Sekoita munat, jogurtti ja mausteet joukkoon. Lisää maito ja kaurahiutaleet ja sekoita.

2. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Ripottele vadelmat päälle. Kypsennä pannaria uunin ylätasolla noin 20 minuttiia, kunnes se on kypsä ja saanut väriä.

3. Tarjoa puuropannari lämpimänä tai jäähtyneenä banaaniviipaleiden, vadelmien, turkkilaisen jogurtin, vadelmien sekä maapähkinävoin tai hunajan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti