Feta-pinaattipiiras
Pohja125 g pehmeää voita
3 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
0,25 dl kylmää vettä
Täyte
150 g fetajuustoa
170 g pakastepinaattia
150-200g kirsikkatomaatteja
3 kananmunaa
1 prk smetanaa
ripaus valkopippuria
mustapippuria
(2 murskattua valkosipulinkynttä)
1. Nypi voi, vehnäjauhot ja suola ryynimäiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon vesi.
2. Vuoraa taikinalla voideltu piirakkavuoka, jonka halkaisija on noin 23 cm.
3. Leikkaa juusto paloiksi. Puolita kirsikkatomaatit. Levitä juusto, pinaatti ja kirsikkatomaatit piirakan pohjalle.
4. Vatkaa munia hiukan ja lisää joukkoon smetana ja valkopippuri. Kaada seos vuokaan täytteiden päälle. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti