sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Feta-pinaattipiiras

Tämä feta-pinaattipiiras on superhelppo ja nopea tehdä ja maistuukin vielä hyvälle. 

Feta-pinaattipiiras

Pohja
125 g pehmeää voita
3 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
0,25 dl kylmää vettä

Täyte
150 g fetajuustoa
170 g pakastepinaattia
150-200g kirsikkatomaatteja
3 kananmunaa
1 prk smetanaa
ripaus valkopippuria
mustapippuria
(2 murskattua valkosipulinkynttä)

1. Nypi voi, vehnäjauhot ja suola ryynimäiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon vesi.
2. Vuoraa taikinalla voideltu piirakkavuoka, jonka halkaisija on noin 23 cm.
3. Leikkaa juusto paloiksi. Puolita kirsikkatomaatit.  Levitä juusto, pinaatti ja kirsikkatomaatit piirakan pohjalle.
4. Vatkaa munia hiukan ja lisää joukkoon smetana ja valkopippuri. Kaada seos vuokaan täytteiden päälle. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti