sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Soijabolognese

Ihan hyvä perussoijakastike. Kaipaa vielä vähän kehittelyä (enemmän mausteita?).

5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
2 dl tummaa soijarouhetta
2 sipulia
2 valkosipulin kynttä
1/2-1 tuoretta chiliä
1 punainen paprika
500 g tomaattimurskaa
1 tl oreganoa
1-2 tl basilikaa
1/2 tl mustapippuria
1 tl paprikajauhetta

Kiehauta vesi ja murenna kasvisliemikuutio veden joukkoon. Kaada soijarouhe kasvisliemen joukkoon. Anna turvota 10 minuuttia.
Kuori ja pilko sipulit. Halkaise chili ja poista siemenet. Pilko paprika pieneksi. Kuullota kasviksia pannulla, lisää joukkoon soijarouhe. Lisää pannulle myös tomaattimurska ja mausteet. Anna porista hetken miedolla lämmöllä. Tarjoile soijarouhekastike spagetin kera. Ripottele päälle juustoraastetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti