Kuva: Fazermakeiset |
Karpalo-valkosuklaacookiet
Keksit:
2,7 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
125 g pehmeää voita
1,5 dl fariini- tai intiaanisokeria
1 kananmuna
2 dl kuivattuja karpaloita
120 g valkosuklaata rouhittuna
Koristeluun:
kuivattuja karpaloita
50 g valkosuklaata
tomusokeria
1. Sekoita jauhot, pehmeä voi, sokeri ja kananmuna keskenään. Lisää joukkoon karpalot ja suklaarouhe.
2. Nostele taikinasta ruokalusikan avulla nokareita leivinpaperilla vuoratulle pellille. Keksit leviävät todella paljon, joten jätä reilu leviämisvara.
3. Paista 190 asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.
4. Koristele halutessasi sulatetulla valkosuklaalla, karpaloilla ja tomusokerilla.
Resepti: Sirja Nerdrum (Fazerin leivontareseptikilpailun voittaja 2007).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti