Raejuustomuffinit
10-12 muffinia (Amerikan muffinivuokiin tehtynä)
15 + 15 minuuttia
Muffinitaikinaan
100 g voita
Muffinitaikinaan
100 g voita
200 g raejuustoa
2 kananmunaa
1/2 tl suolaa
2 dl juustoraastetta (emmental- tai muu vahvempi juusto toimii parhaiten)
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Pinnalle
2 kananmunaa
1/2 tl suolaa
2 dl juustoraastetta (emmental- tai muu vahvempi juusto toimii parhaiten)
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
Pinnalle
kananmunaa ja pinjansiemeniä
1. Sulata voi ja anna sen jäähtyä.
2. Sekoita raejuustoon kananmunat, suola ja juustoraaste. Lisää vehnäjauhot, joihin on sekotettu leivinjauhe. Lisää lopuksi voi ja sekoita hyvin. Taikinasta tulee aika jämäkkää.
3. Laita taikina muffinivuokiin. Täytä vuoat melko täyteen, sillä taikina ei nouse hirvittävän paljon paistamisen aikana. Voitele muffinit munalla ja ripottele päälle pinjansiemeniä. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.
Resepti on alunperin Anna-lehdestä, itse olen sen bongannut Suolaa ja hunajaa -blogista.
3. Laita taikina muffinivuokiin. Täytä vuoat melko täyteen, sillä taikina ei nouse hirvittävän paljon paistamisen aikana. Voitele muffinit munalla ja ripottele päälle pinjansiemeniä. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia.
Resepti on alunperin Anna-lehdestä, itse olen sen bongannut Suolaa ja hunajaa -blogista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti