maanantai 10. kesäkuuta 2013

Vaniljapannari

Ohjeen alkuperästä ei ole tietoa, mutta perheessämme tämä herkku on aina kulkenut vaniljapannarin nimellä. Rasvaa tässä pannarissa on tosi paljon, joten ei ihmekään, että se on niin herkullista. Meillä ei mitään tiiviitä, jauholta maistuvia pannareita tehty :)
Kuva: HS

15 min + 30 min

4 dl vehnäjauhoja
1,5 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
8 dl maitoa
2 munaa
100 g voita sulatettuna

Yhdistä kuivat aineet. Vatkaa munat maidon joukkoon. Sekoita ainekset keskenään samalla vatkaten ja lisää viimeiseksi joukkoon voisula. Kaada taikina korkeareunaiselle uunipellille ja paista 200-225 asteessa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä hetki ja tarjoa esim. vaniljajäätelön tai kermavaahdon ja hillon kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti